Sunday, 20 November 2016

Road to Final Exam



21 November 2016 - Hai hai semua ! Em sorry ya sebab kejap update kejap tak. Actually, Anis busy as a student hahaha eceh ajet pulak cakap macam tu 😂 Okay takpe nanti Anis dah cuti sem ni nak hadap laptop ja hari hari sampai rasa muak gituhhh~ 😂 This week, Anis dah nak habis sem 3 so busy sikit untuk settle my presentation and kerja kerja yang perlu disettlekan. After this, final exam pulak ayooo 😔 Scary mahhh~

Subjek sem 3 ni takdalah nak kata senang dan nak kata susah. Kiranya sederhana senang sederhana susah ehh boleh ka macam tu huhu 😋 Pape pun i will try my best untuk target 4 flat sem kali ni emmm boleh kaaa? 😫 hahaha. Subjek paling paling rasa tak boleh buat TAFSIR MAUDHUI' 😱 Wehhh mana pandai tafsir ni emm risaunyaaa~ Eh eh kena positif! Percaya mesti boleh buat! InshaAllah 😄 tawakal ja lah. Hehehe.

Okay lah guys, WISH ME LUCK 💓 Later, Anis update lagi okay 🙆

4 comments:

  1. Goodluck Sis ehehehe, semoga 4flat yahhhh :) Fighting !

    ReplyDelete
  2. dtg jengok anis.. gut luck ye dik.. :)

    ReplyDelete
  3. good luck hehe
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

> Pause Here
 

Anis Shafika ©2016 All Right Reserved. Powered by Blogger