Thursday, 2 June 2016

Template ade problem -.-



Haaa dah kenapa pulak dengan template ni -.- Tak boleh nak edit lah pulak T^T Hm, ada sape sape boleh bantu dak? Anis tak tau nak buat apa dah. Kalau tak boleh gak em rasa nak tempah blog baru je. Huhu,  Pape pun try dulu baiki sendiri tapi still tak boleh >.< Kenapa ni?!

4 comments:

  1. salam , kak pon keluar macam tu jugak , tapi akak edit je... pastu adalah problem sikit

    ReplyDelete
  2. eh yeke hm qila dah lama tak mengedit huhu

    ReplyDelete
  3. eh tu rasanya macam biasa. Kalau benda tu keluar Nisha hide je XD InshaAllah takda apa2 kut ^^ anyway, Jemputlah join segmen terbaru Nisha ya ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

    ReplyDelete

> Pause Here
 

Anis Shafika ©2016 All Right Reserved. Powered by Blogger