Saturday, 2 January 2016

Kenapa dengan Nuffnang?


Hai, selamat tengahari semua. "KENAPA DENGAN NUFFNANG?" Ha kenape kenape? Em tak tau lah minggu lepas nuffnang ade je keluar iklan, tapi tiba tiba dua tiga harini tak keluar. Dia jadi macam gambar kat bawah ni 


Kenape eh? Ade masalah ke? Bila Anis tengok blog orang lain pun jadi benda yang sama. Tapi bila guna Mozilla browser ade je keluar iklan nuffnang tu bila guna Google takde keluar. Bila nak buka web nuffnang pun tak boleh jugak. Dia jadi macam ni 

Em, siapa tahu kenapa jadi macam ni. Mohon perjelasan >.< Sebab Anis tak tau nak buat macam ni -.- Hehe.


8 comments:

  1. samalah dengan say T^T nak bukak page nuffnang, takboleh. huhu

    ReplyDelete
  2. maybe masalah kat Google browser kot, Hana pun jadi camtu gak

    ReplyDelete
  3. mungkin boleh cuba ikut cara ini..
    http://mimirheem.blogspot.my/2015/08/tutorial-cara-mengatasi-eror-400-bad.html

    ReplyDelete
  4. huda pernah kene, then kakak huda suruh clear history, terus jadi balik

    ReplyDelete
  5. Di blog PC pun lebih kurang sama...

    ReplyDelete

> Pause Here
 

Anis Shafika ©2016 All Right Reserved. Powered by Blogger