Monday, 4 January 2016

Cuainya aku T^T



Hai, hmmm >.< Selamat malam readers T^T Sedihnya harini. Nak tahu tak kenapa ? Hm k Anis cerita lah sikit ye. Masa tu baru lepas habis cuci ayam tangan Anis ni macam basah basah sikit. Lepas tu Anis ambik phone nak cas sat lah sebab dah bateri dah low. Tiba tiba pakkkkk! Jatuh >.< Allah, masa tu jantung bagaikan nak pecah. Haha tak lah sampai macam tu sekali cuma hmm tak nak cakap lah.

Lepas tu Anis belek belek phone Anis screen tak pecah, okay lagi. Try lah tekan tekan dia keluar lampu je dekat bawah tu je. Tapi tak keluar gambar. Oh tidakk dalam hati dah cakap macam ni "Hm, jangan lah rosak. Eee, macam mana aku boleh cuai sangat ni >.<" Kalau call pun boleh, semua notification pun ada masuk cuma takde gambar je T^T 

Sayang gila kat phone tu sebab kawan baik dari form 1 sampai sekarang yang bagi. Even dia cina dan lelaki. Hmm, tak tau nak cakap pe kat dia. Dia bagi phone tu sempena BIRTHDAY Anis. Arghhh T^T Dah hantar kat kedai dia cakap rosak dalam. Nak baiki tu RM180. Allah, mana nak cari duit. Hmm, takpe takpe kumpul duit lepas tu baiki. Nasib baik ade phone OPPO abang yang lama. Guna lah buat sementara waktu, Hmm T_T

10 comments:

  1. allahu :(
    sedihhhhhhhhhhhh
    takpe takpe bertabah ye anis dearieee hehe <333

    ReplyDelete
  2. Sabar ehh .. paham perasaan tuuu T.T

    ReplyDelete
  3. alolo.. sabar yaa.. nanti ada rezeki dapat la baikkan.. :D

    ReplyDelete
  4. lepas ni kena lebih hati-hati ye :)

    ReplyDelete
  5. sementara tu try la cari tempatyang baiki yang murah2 sikit..mana tau kot ada..

    jemput Join GA di blog saya

    *Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

    *Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

    *Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

    *Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

    http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

    ReplyDelete
  6. alolo. kenapa boleh cuai sangat ni. T_T
    tak pe. nanti baikinya semula tau :)
    jangan sedih-sedih. as long boleh baiki even harga mahal T_T

    ReplyDelete

> Pause Here
 

Anis Shafika ©2016 All Right Reserved. Powered by Blogger