Sunday, 3 April 2016

Hadiah dari Asha Lya


Assalamualaikum.

Dah lama dah nak update pasal dapat hadiah yang awesome ni tapi asyik terlupa ja. Haha al maklum lah umur pun dah meningkat dah tua. Kadang kadang ingat kadang kadang pelupa. Heeee >.<

Haritu Anis terpilih sebagai pemenang dalam "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 by CIK AKAK" Alhamdulillah rezeki tu. So Anis pemenang di bawah kak Asha Lya. Wuuuu teruja gila dapat hadiah. Hehe.

Jeng jeng jeng!

Tadaaa~ Ni lah hadiahnya.


Gambar ambil di blog kak Asha Lya. Sebab Anis punya gambar dah terdelete >.<''

Perghhh, memang best pakai shawl ni. Lembut je senang dibentuk. Lebih lebih muka Anis bulat, adehhh -.- pakai je shawl ni jadi comel pulak :P Haha #PERASAN. Anis pakai shawl ni waktu kenduri abang sedara, then tiba tiba kena jadi pengapit -.- Waduhhh, nasib ai pakai shawl uolls kalau tidak selekeh je muka ai. Hahaha :D

Tapi tapi tapi tak menyempat nak SELFIE, sebab memang busy gila waktu kenduri haritu. Tapi Anis selfie dalam bilik ja pakai shawl tu. Tiba tiba je terasa nak selfie pakai shawl. Lagipun Anis ni bukan jenis yang pandai sangat pakai shawl shawl ni. Susah nak kena belit belit. Tapi shawl dari kak Asha ni memang best ^_^


Em em sorry, memang Anis suka letak effect blur sikit kat gambar supaya takdelah orang nampak dengan jelas sangat gambar Anis. Haha >.< untuk pengetahuan semua memang Anis bela pipi pau tu sampai jadi seketul macam tu. Hihi. Ni gambar Anis pakai shawl tu :D

Sekiannn~


5 comments:

  1. salam , wah tahniah !anis, akak pon bela pipi pau! :)

    ReplyDelete
  2. Assalam.. comel nya tuan tanah.. =) shawl ni kalau bila pakai dia terletak elok je bahagian muka, mmg potensi jd shawl peberet. huhuh

    ReplyDelete
  3. Hai.. Cakk..
    done follow sini no 367
    Jom berkenal kenalan kita..
    Sudilah kiranya follow teman yea..
    http://tengkubutang.blogspot.my/

    kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
    http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete

> Pause Here
 

Anis Shafika ©2016 All Right Reserved. Powered by Blogger